. Στηρίξτε τους Μελισσοκόμους παραγωγούς(και γενικά την πρωτογενή παραγωγή από εκεί πηγάζουν όλα) όλοι έχουν συμφέρον από αυτούς στήν Ελλάδα καί σέ όλο τό κόσμο.

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Γάιδαρος βοηθός μελισσοκόμου.


Αν και ο σκύλος έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, ο μελισσοκόμος M J. βρήκε τη φιλία και τη συντροφικότητα σε έναν γάιδαρο.

Ο κ. M J. είναι ένας από τους 120 μελισσοκόμους της πόλης Itatira, στο βραζιλιάνικο κρατίδιο Ceará και κάθε χρόνο παράγει πολύ μεγάλες ποσότητες μελιού.

Το μέλι αποφέρει σημαντικά κέρδη στη φτωχή βραζιλιάνικη πόλη, ωστόσο υπάρχουν πολλοί
ανασταλτικοί παράγοντες που δυσχεραίνουν την παραγωγή και τη μεταφορά του προϊόντος.

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά του ο κ. M J. επιστράτευσε ένα χρήσιμο εργαλείο: τον γάιδαρό του.

Φορώντας μια προστατευτική στολή για τα τσιμπήματα που σχεδίασε ο μελισσοκόμος, ο γάιδαρος, εν ονόματι Boneco, μεταφέρει το μέλι στην αγορά.

Με αυτόν τον τρόπο η «ομάδα» καταφέρνει να μεταφέρει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες μελιού, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του Συνδέσμου Παραγωγών Μελιού που ετοιμάζεται να ζητήσει από τον μελισσοκόμο –σχεδιαστή να φτιάξει μερικές στολές για γαϊδάρους ακόμα.

Εκτιμάται ότι αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τους υπόλοιπους μελισσοκόμους να μεταφέρουν περισσότερο μέλι, ωστόσο ο κ. J. επιμένει ότι η επιτυχία του δεν οφείλεται στη στολή αλλά στη σχέση φιλίας που έχει αναπτύξει με τον γάιδαρό του.

πηγή
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------προσοχή. 
Για τους συναδέρφους που χρησιμοποιούν ηλεκτροφόρους φράκτες στα μελίσσια τους
να αναρτούν ενημερωτικες πινακίδες για αποφυγή ατυχήματος, διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε το λόγο (ανέκδοτο 18+).Ο ηλεκτροφόρος φράχτης, ο γέρος και η γριά.
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κάθεται σε ένα καφέ και συζητά για τη νεότητά του.
«Θυμάσαι», λέει ο γέρος στην γριά, «όταν συναντηθήκαμε εδώ πριν καμιά πενηνταριά χρόνια σε αυτό το καφέ και μόλις βγήκαμε έξω,  πήγαμε στην πίσω αυλή που έχει έναν φράχτη και το κάναμε;
«Φυσικά, πώς θα το ξέχναγα», λέει η γριά.
«Θέλεις προς τιμήν εκείνης της μέρας, να κάνουμε το ίδιο απόψε;», ρωτάει ο γέρος με χαρά.
«Εννοείται!», λέει η γριά και σηκώνονται αμέσως και οι δύο για να φύγουν από το καφέ.
Ένας τύπος που έτυχε να βρίσκεται κοντά άκουσε τη συζήτηση, και σκέφτηκε:
“Θα είναι πάρα πολύ αστείο να πάρω μάτι αυτά τα γεροντάκια” και ακολούθησε διακριτικά το ζευγάρι.
Από μακριά είδε τη γριούλα να σηκώνει τη φούστα και να κρατιέται από το φράχτη και το γέρο από πίσω που είχε κατεβάσει το παντελόνι.
Αυτά που έγιναν μετά είναι υπεράνω περιγραφής. Ο ματάκιας έγινε μάρτυρας του πιο παθιασμένου σεξ!
Για μισή ώρα αδιάκοπα, τα γερόντια τινάζονταν, κουνιόντουσαν και οι δυο σπασμωδικά, ούρλιαζαν ενώ οι φλέβες τους πετάγονταν και τα μάτια τους γούρλωναν. Στο τέλος και οι δυο κατέρρευσαν στο χώμα λιπόθυμοι…
Ο τύπος έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει τέτοιας διάρκειας και έντασης σεξ πόσο μάλλον από ένα τόσο ηλικιωμένο ζευγάρι, οπότε αποφάσισε να τους περιμένει να συνέλθουν και μετά να ρωτήσει πώς το έκαναν αυτό.
«Παππού, έτυχε να περνάω και σας είδα και ομολογώ ότι έμεινα άφωνος! Ποιο είναι το μυστικό σας; Έτσι κάνατε σεξ και πριν τόσα χρόνια;
«Κοίταξε να δεις παιδί μου», απάντησε ο γέρος, «υπάρχει μια μικρή διαφορά από τότε… Ο φράχτης τότε δεν ήταν ηλεκτροφόρος!!!»
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ MARSEILLE!
ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

1 σχόλιο:

Γασπαράτου Σοφία είπε...

Σας κάνω γνωστο για μια προσπάθεια βοήθειας που γίνεται προς Μελισσοκόμους που έχουν πληγεί από διάφορες καταστροφές.όπως Πυρκαγιά και Δηλητηριάσεις από άλλους Μελισσοκόμους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

www.beesupported.blogspot.gr
Σοφία Γασπαράτου

Score :
Λάθη (6):