. Στηρίξτε τους Μελισσοκόμους παραγωγούς(και γενικά την πρωτογενή παραγωγή από εκεί πηγάζουν όλα) όλοι έχουν συμφέρον από αυτούς στήν Ελλάδα καί σέ όλο τό κόσμο.

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Βόλεϊ Παραλίας.Τελικοί  πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Voley στην Αιδηψό που ξεκίνησαν σήμερα.
Το καλοκαίρι στην Αιδηψό σηματοδοτεί και το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, μιας περιόδου γεμάτη με ιδιαίτερες συγκινήσεις, χαλάρωση, υγεία και ευεξία. Τα χιλιάδες χρόνια της τουριστικής Ιστορίας της Αιδηψού την καθιστούν έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το καλοκαίρι στην Ελλάδα και ειδικά σε θέματα χαλάρωσης και ευεξίας. Τα κέντρα υγείας και ευεξίας ιδιωτικά και μη προσφέρουν στον επισκέπτη μια εμπειρία ανεπανάληπτη που θα θυμάται για πάντα. Σε συνδυασμό με τα πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα της περιοχής, οι διακοπές στην Αιδηψό είναι ένα μοναδικό γεγονός για τον επισκέπτη αλλά και για τους κατοίκους. 
Διοργανώθηκε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας, ένα άθλημα ολυμπιακών
διαστάσεων και προδιαγραφών. Ένα άθλημα που θα προσφέρει συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές στους θεατές του, ένα άθλημα με φανατικό κοινό που συνεχώς αυξάνεται. Οι προκριματικοί αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή το πρωί με τους άντρες και τελειώνουν το απόγευμα με τις γυναίκες. Το Σάββατο είναι το main event με όσους έχουν προκριθεί να παλεύουν για μια θέση στους τελικούς. Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθούν την Κυριακή.  Όλοι οι αγώνες θα πλαισιώνονται από μουσικοχορευτικές επιδείξεις. Η κατηγορια των αθλητων είναι απο 18-23 BEACH VOLLEY JUNIOR του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ   ΣΤΙΣ 13 – 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μελισσοκομικά εκτός από τον έλατο  πάμε χάλια, οι θερμοκρασίες χτύπησαν 38αρια και έπεται και συνέχεια.
Είμαστε τώρα στα γλυκάνισα και στα θυμάρια, και ότι πήραμε πήραμεφτάνει να πούμε πως τα λουλούδια από τις ντοματιές τα έκαψε ο ζεστός αέρας και ο ήλιος.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
g.live
Να είστε όλες και όλοι καλά.
Παναγιά μου σώσε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Score :
Λάθη (6):