. Στηρίξτε τους Μελισσοκόμους παραγωγούς(και γενικά την πρωτογενή παραγωγή από εκεί πηγάζουν όλα) όλοι έχουν συμφέρον από αυτούς στήν Ελλάδα καί σέ όλο τό κόσμο.

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

"100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ"Χτες Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12:00 στην παραλία του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, το ακροβατικό σμήνος Breitling Jet Team  πραγματοποίησε αεροπορική επίδειξη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ένταξη του αεροπορικού όπλου στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις "100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ".

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Breitling Jet Team ιδρύθηκε το 2003. Είναι πολιτικό ακροβατικό αεροπορικό σμήνος επιδείξεων αποτελούμενο από αεροσκάφη L-39 Albatros βαμένα στα χρώματα του χορηγού τους,της Ελβετικής ωρολογοποιίας Breitling.Είναι το μοναδικό ακροβατικό σμήνος παγκοσμίως που χρησιμοποιεί αεροσκάφη τζετ και οι πιλότοι του σμήνους είναι από τους πλέον έμπειρους στην κατηγορία τους καθώς όλοι οι ιπτάμενοι είναι πρώην πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών, με πτητική εμπειρία από 4.800 έως 7.000 ώρες πτήσης.
Το σμήνος τα τελευταία 9 χρόνια έχει εκτελέσει πάνω από 350 shows σε 21 χώρες ενώ ενδεικτικό των δυνατοτήτων του σμήνους αποτελεί το γεγονός ότι ο επικεφαλής και αρχηγός της ομάδας Jacques Bothelin, με πάνω από 10.000 ώρες πτήσεως, έχει ηγηθεί σε τουλάχιστον 2.600 πτήσεις σε 28 χώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εναέρια επίδειξη έχει διάρκεια 22 λεπτά, όπου εκτελούνται εντυπωσιακοί ακροβατικοί ελιγμοί σε σχηματισμό αεροσκαφών ενώ η όλη εκδήλωση πληρεί όλους τους Διεθνείς Κανόνες Εναέριας Κυκλοφορίας και Ασφάλειας.ΠΗΓΗ.  http://zeidoron.blogspot.com/2011/10/breitling-jet-team-100.html
 Να είστε όλες και όλοι καλά.

Παναγιά μου σώσε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Score :
Λάθη (6):