. Στηρίξτε τους Μελισσοκόμους παραγωγούς(και γενικά την πρωτογενή παραγωγή από εκεί πηγάζουν όλα) όλοι έχουν συμφέρον από αυτούς στήν Ελλάδα καί σέ όλο τό κόσμο.

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Και το δικό μου ΟΧΙ στα παράνομα ραντίσματα εν όψη της καινούργιας αγροτικής χρονιάς που ξεκινά την ερχόμενη άνοιξη και που πολλοί καλλιεργητές νομίζουν ότι αν ρίξουν την διπλάσια δόση φυτοφάρμακου από αυτήν που τους συστήνει ο γεωπόνος θα καταφέρουν καλύτερη χημική καταπολέμηση στο χωράφι τους. Αγνοώντας τη ζημιά που κάνουν όχι μόνο στα μελίσσια μας αλλά και στους ανθρώπους συνεχίζουν ακόμα .Πότε κάποιος σύλλογος κάποιος φορέας θα ενδιαφερθεί πραγματικά για αυτό το πρόβλημα των μελισσοκόμων , γιατί για τη μέλισσα αυτό είναι ακαριαίος θάνατος για τον άνθρωπο μέρα με την ημέρα προστιθέμενος.Πότε θα θεσπιστούν ανώτατα όρια από τα διάφορα φυτοφάρμακα που θα βρίσκονται πάνω στη φλούδα των φρούτων που τρώει ο καθένας μας , έτσι ακριβώς όπως θεσπίστηκαν και για το μέλι.


2 σχόλια:

MELISSOCOSMOS είπε...

Δίκιο έχεις.
Φέτος αν αποφασίσουμε οι Bloggers να ενώσουμε τις φωνές μας ξανά για το καλό του κλάδου μας, πιστεύω ότι πρέπει να θυμίσουμε πάλι τα παράνομα ραντίσματα και να προσθέσουμε και το θέμα με τις παράνομες ελληνοποιησεις ξένου μελιού.

the bees house είπε...

Good work with no chemicals or less chemicals

Score :
Λάθη (6):