. Στηρίξτε τους Μελισσοκόμους παραγωγούς(και γενικά την πρωτογενή παραγωγή από εκεί πηγάζουν όλα) όλοι έχουν συμφέρον από αυτούς στήν Ελλάδα καί σέ όλο τό κόσμο.

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011
Η Βόρεια Εύβοια είναι η περιοχή όπου κατοικώ και εδώ όπου βρίσκετε το πευκοδάσος της Βορείου Ευβοίας τόπος έλξης πολλών μελισσιών την εποχή της μελιτοέκρισης .
Ελπίζω βέβαια να καταφέρουμε να κατοχυρώσουμε την ονομασία προέλευσης του μελιού αυτού μετά από τις προσπάθειες τοπικών φορέων.
Αυτό είναι καλό για όλο το μελισσοκομικό κόσμο γιατί όλοι θα μπορούμε να πουλάμε το μέλι αυτό ευκολότερα.
Χαιρετίζω όλα τα μελισσοκομικά blogs που σαν σκοπό τους έχουν την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη μελισσοκομία στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο.

Καλή αρχή.

5 σχόλια:

EllinikoMeli είπε...

Καλή αρχή και καλή δύναμη σου ευχόμαστε! Δώσε λίγη διαδικτυακή ζωντάνια στη βόρεια Εύβοια! Και κανόνισε να βρεθούμε κι απο κοντά μεταξύ Χαλκίδας και Κύμης...

melibevias είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές σίγουρα κάπου θα τα πούμε και από κοντά έτσι κι αλλιώς νομάδες είμαστε μελισσοκομικά σχεδόν όλοι.

Επόπτης είπε...

Εύχομαι καλή δύναμη

MELISSOCOSMOS είπε...

Προσεξτε πολυ το θεμα των πυρκαγιων, αυτο ειναι πιο σημαντικο κι απο την ονομασια.

markos aliprantis είπε...

Καλώς ήρθες στους μελισσομπλοκάδες.Στην Εύβοια πηγαινοέρχομαι τακτικά επειδή σπουδάζει η κόρη μου στα ψαχνά και ελπίζω να συναντηθούμε.

Score :
Λάθη (6):